Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Топ-5 чоловічих фільмів про те, як подолати труднощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 чоловічих фільмів про те, як подолати труднощі

П'ять фільмів, які мотивують тебе не здаватися і завжди рухатися до наміченої мети

29 травня 2020, 13:13 comments1495
Поділіться публікацією:








Якщо вечір п'ятниці або вихідні зіпсовані поганою погодою і ти змушений залишитися вдома, це зовсім не трагедія. Завжди можна провести час за переглядом хорошого фільму. І в зв'язку з цим ми вирішили порадити тобі добірку з п'яти цікавих чоловічих фільмів, які не тільки принесуть тобі задоволення, але і дадуть багато поживи для розуму.

Топ-5 чоловічих фільмів про те, як подолати труднощі

У гонитві за щастям


Неймовірна історія про те, як розбагатіти з нуля. Головний герой опиняється за межею бідності, але все ж досягає своєї мрії за допомогою завзятості і працьовитості.

Роботодавець


Даний фільм відмінно демонструє ситуацію, коли за місце в компанії доведеться поборотися, не дивлячись ні на які перешкоди. Перебільшена, але цілком звичайна ситуація, коли начальники-маніпулятори навмисно зіштовхують лобами своїх підлеглих.

Стрінгер


Луїс Блум рухається до своєї мети, проявляючи вражаючі завзятість і працьовитість. Але в гонитві за сюжетом хлопець ігнорує будь-які допустимі норми моралі, що змушує глядача замислитися — а чи справді всі засоби хороші, коли мова йде про досягнення успіху.

Стажист


Можеш собі уявити пенсіонера, що прийшов працювати в сферу моди? Головний герой цієї стрічки показує всім, що вихід на пенсію — це лише привід зайнятися чимось новим.

Опочтарение


Фільм про злочинця-невдаху, якому дають шанс на нове життя за однієї умови: він повинен стати директором поштового відділення і врятувати його від наслідків кризи. Ситуація ускладнюється тим, що четверо його попередників загинули за дивних обставин.

Сподіваємося ця добірка буде тобі цікавою. Також видання "Коментарі" розповість про список фільмів від Селени Гомес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини