Стівен Кінг розповів, який фільм його реально налякав

Американський письменник Стівен Кінг зізнався, який фільм жахів вважає найстрашнішим

73-річний американський письменник Стівен Кінг, якого давно прозвали "королем жахів", зізнався, яка кінострічка його реально налякала.

Творець таких романів як "Воно", "Протистояння", "11/22/63" розповів, що найстрашнішим фільмом жахів вважає "Відьма з Блер: Курсова з того світу" (The Blair Witch Project).

Кінг зізнався, що касету із записом цієї кінострічки йому приніс син зі словами: "Ти повинен це подивитися". В той момент письменник лежав в лікарні під знеболюючими. Він згадує, що в середині фільму попросив вимкнути кіно, тому що це було занадто моторошно і дивно. Стівен не уточнив, коли саме і за яких обставин він пізніше додивився "Відьму з Блер".

Відомо, що кінокартина, яка налякала "короля жахів" була випущена в 1999 році й розповідає історію про трьох студентів кіновідділення коледжу, які заблукали та безслідно зникли в лісах штату Меріленд, знімаючи свій курсовий проект про місцеву легенду - відьму з Блер.

Фільм знятий аматорськими камерами у вигляді документальної стрічки, нібито складеної з матеріалів, відзнятих зниклими студентами.

Нагадаємо, що американський письменник Стівен Кінг розповів, який серіал минулого року дуже сильно його вразив. Виявилося, що це психологічний трилер "Хід королеви", який викликав справжній фурор в прокаті та був високо оцінений як кінокритиками, так і глядачами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома американська компанія Netflix придбала права на екранізацію нової повісті легендарного романіста Стівена Кінга під назвою "Телефон містера Харріган".