Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стартували зйомки «Перших ластівок»: про що буде другий сезон
commentss НОВИНИ Всі новини

Стартували зйомки «Перших ластівок»: про що буде другий сезон

Перший сезон «Перших ластівок» був досить успішним

27 липня 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

У листопаді 2019 року на екрани вийшов український драматичний телесеріал "Перші ластівки", який порушив важливі питання сучасної молоді. Кінострічка отримала велику популярність, тому творці вирішили випустити другий сезон. Про це повідомляється на сайті Нового каналу.

Стартували зйомки «Перших ластівок»: про що буде другий сезон

"Новый канал"

Відомо, що в новому сезоні глядачі познайомляться з новими героями. Сценарист серіалу Тунік Євген розповів, що спочатку хотів продовжити історію першого сезону, але це була б фабула, висмоктана з пальця, так як сюжетна лінія була завершена. Хоча більшість героїв з першої частини все ж таки повернуться в проект.

Сценарист хоче створити перший в Україні серіал-антологію, за типом "Американської історії жахів", де кожен сезон відкриває глядачам нову сюжетну лінію, але персонажі можуть переходити з сезону в сезон. Творці кінострічки переживають, як люди сприймуть цю ідею, але все таки вирішили потихеньку налаштувати глядачів на такий формат.

До речі, зйомки "Перших ластівок 2" вже стартували, але, коли серіал вийде на екран поки невідомо.

Нагадаємо, що в Україні серіал подивилися понад 6 млн глядачів по ТБ і кілька мільйонів онлайн. В кінці кожної серії повідомлялися контактні дані недержавного центру психологічної підтримки. За перший місяць показу кількість дзвінків до центру зросла у шість разів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Netflix вирішив закрити популярний хоррор-серіал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини