Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися з дітьми: 5 різдвяних мультфільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися з дітьми: 5 різдвяних мультфільмів

Ці мультфільми допоможуть скрасити зимовий вечір

18 грудня 2020, 21:00 comments1284
Поділіться публікацією:








































Наближається Новий рік, який з нетерпінням чекають дорослі, і звичайно ж, діти, які щиро вірять в чудеса і чари. Щоб зануритися у святкову атмосферу, порадувати дітей і навчити їх правильним вчинкам, видання "Коментарі" підготували добірку захоплюючих різдвяних мультфільмів.

Що подивитися з дітьми: 5 різдвяних мультфільмів

які мультфільми подивитися з дітьми / фото: Illumination Entertainment / Universal Pictures

Секретна служба Санта-Клауса

Цікавий, веселий і добрий мультфільм, який можна подивитися в родинному колі напередодні Нового року. Ви докладніше дізнаєтесь про те, як Санта-Клаусу і його помічникам вдається за одну ніч облетіти весь світ, щоб залишити хорошим дітлахам подарунки. І що буде, якщо в найвідповідальніший момент, трапиться збій ...

Грінч

Барвистий, захоплюючий мультфільм, який подарує святковий настрій і надихне на добрі вчинки. Сюжет розгортається навколо зеленого монстрика-буркотуна Грінча, який ображений на жителів маленького містечка, тому веде самотнє життя. Одного разу він вирішується вкрасти всі подарунки в місті під виглядом Санта-Клауса, щоб зіпсувати Різдво. Але чи зможе він реалізувати свій план?

Міккі: Одного разу під Різдво

Персонажі мультфільму зібралися разом, щоб розповісти про казкові чудеса Різдва в трьох захоплюючих історіях. У кращих традиціях диснеївських казок, Мінні та Міккі розкажуть, як зробити різдвяне свято незвичайним, щоб порадувати один одного.

Каспер: Різдво привидів

Кумедний сюжет цього веселого мультика подарує діткам масу позитивних емоцій, дозволить доторкнутися до магії Різдва. А багато хто з сьогоднішніх тат і мам зможуть знову повернутися в дитинство і провести кілька незабутніх хвилин у компанії з милою примарою Каспером.

Полярний експрес

Мультфільм для сімейного перегляду, який занурить вас в атмосферу свята. У центрі сюжету хлопчик, який вірить в Санта-Клауса, попри те, що всі навколо твердять про те, що його не існує. І в один момент, його віра винагороджується, і він сідає в чарівний поїзд, яким мчить на Північний полюс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як вибрати корисний мультфільм для дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини