Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в січні: список нових цікавих серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в січні: список нових цікавих серіалів

Глядачів чекаю нові захоплюючі серіали

29 грудня 2020, 22:00 comments1259
Поділіться публікацією:








































У наступному році на екрани вийде безліч кіноновинок, на будь-який смак, які допоможуть розслабитися, відволіктися від справ і скрасити зимові вечори. Ділимося списком прем'єр, які варто чекати вже в січні.

Що подивитися в січні: список нових цікавих серіалів

які серіали вийдуть в січні 2021 / фото: pexels

Змій

Одним з перших серіалів у 2021 році стане міні-серіал під назвою "Змій", прем'єра якого відбудеться 1 числа. У центрі кінострічки буде історія про Чарльза Собхрадже — серійного вбивцю, який орудував в Індії, Непалі та Таїланді, і довгий час залишалися на волі.

Варта

3 січня на екрани вийде фентезі серіал "Варта", який розповість глядачам про місто Анк-Морпока, де городянам дозволено здійснювати злочини. У ньому проживають люди різної раси, разом з зомбі, вампірами, гномами й всі вони однаково борються за рівність і відстоюють своїм права.

Койот

Прем'єра цього серіалу відбудеться 7 січня, в ньому буде розказана історія чоловіка, який 32 роки прослужив в прикордонному патрулі на кордоні між Мексикою та Америкою. Але в один момент, він виявляється по ту сторону стіни й змушений працювати з тими людьми, яких намагався тримати подалі від США. І ці події змінюють його погляди на життя.

Клич мене Кет

В цей же день на екрани виходить інший серіал — "Клич мене Кет". Сюжет розгортається навколо 39-річної жінки, любительки кішок, яка змушена щодня доводити собі, своїй матері та світу, що можна не мати все, але при цьому бути щасливою.

ВандаВіжен

Прем'єра американського міні-серіалу виробництва Marvel Studios запланована на 15 січня. Дії сюжету розгортаються після подій, показаних в "Месниках. Фінал ". Ванда і Віжен зажили тихим сімейним життям, але вони починають підозрювати, що їх реальність зовсім не так, якою здається.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які різдвяні фільми визнані найгіршими в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини