Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в березні: список цікавих серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в березні: список цікавих серіалів

У березні буде чим зайнятися холодними вечорами

25 лютого 2021, 19:10
Поділіться публікацією:








































Наступний місяць порадує глядачів новими цікавими серіалами, які допоможуть відволіктися від роботи, розслабитися і скрасити будь-який вечір. Які фільми готуються до старту?

Що подивитися в березні: список цікавих серіалів

серіали березня 2021 (фото з відкритих джерел)

Уламки

У перший день весни на екрани вийде американський науково-фантастичний телесеріал "Уламки", головну роль в якому зіграли Ріенн Стіл ("Відчайдушні", "Чарівники") і Джонатан Такер ("Місто на пагорбі", "Світ Дикого Заходу"). Герої кінострічки досліджують зруйнований космічний корабель. З'ясовується, що цей об'єкт здатний загадковим чином впливати на людей.

Дилер

10 березня відбудеться прем'єра кримінальної драми "Диллер". У центрі сюжету опиняється харизматичний, але непередбачуваний наркодилер. Він вирішив зняти музичний кліп в небезпечному і кримінальному районі Франції, найнявши режисера і оператора, але зйомки відео перетворюються в сущий кошмар.

Покоління

На стримінговому сервісі HBO Max 11 березня виходить серіал "Покоління", в центрі якого група школярів, які стикаються з типовими для свого віку проблемами сексуальності, взаємодії один з одним і боротьби з консервативними ідеями.

Сокіл і Зимовий солдат

19 березня на екрани вийде новий серіал від Marvel Studios. На цей раз глядачам покажуть історію Сокола і Зимового солдата, які змушені об'єднатися після подій фільму "Месники: Фінал" для спільної боротьби.

Червоний дермантин

Ще одна новинка від Netflix, яка стартує 19 березня. Після фатальних подій в борделі три жінки з темним минулим пускаються в перегони від свого сутенера і його поплічників. Чи вдасться їм втекти?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що видання The Guardian назвало кращі серіали 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини