Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: The Guardian назвав кращі серіали 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: The Guardian назвав кращі серіали 2020 року

Ці серіали підкорили своїм сюжетом і акторською грою

28 грудня 2020, 21:15 comments1417
Поділіться публікацією:








































Щорічно авторитетні видання в кінці року формують списки фільмів і серіалів, які були найбільш популярними серед глядачів. Днями свою добірку представив The Guardian. Які серіали в неї увійшли?

Що подивитися: The Guardian назвав кращі серіали 2020 року

серіали 2020 года(фото з відкритих джерел)

"Я можу знищити тебе"

Британська телевізійна драма, створена Семом Міллером, прем'єра якої відбулася в червні 2020 року. У центрі сюжету — лондонська письменниця, в житті якої сталася шокуюча подія, яка повністю змінила її погляди на життя.

"Я ненавиджу Сьюзі"

Драматичний телесеріал, який вийшов на екрани в серпні 2020 року. У ньому йдеться про дівчину, яка стала жертвою хакерів: її смартфон зламали та вкрали компрометуючі фотографії. Разом зі своєю подругою вона намагається зберегти свою роботу і шлюб.

"Маленька сокира"

Це серіал-антологія, створений і знятий Стівом МакКуїном. Антологія складається з п'яти фільмів, які розповідають різні історії про життя іммігрантів з Вест-Індії в Лондоні в 1960-х і 1970-х роках. Прем'єра серіалу відбулася 15 листопада 2020 року. Назва відсилає до прислів'я: "Якщо ти велике дерево, ми — маленька сокира", яку популяризував Боб Марлі.

"Нормальні люди"

Ірландський телесеріал, знятий за однойменним романом Саллі Руні, прем'єра якого відбулася у квітні 2020 року. Це звичайна драма про кохання двох людей, стосунки між якими раз по раз зазнають краху, а й один без одного вони не можуть. Але все не так просто, як може здатися на перший погляд.

"Одного разу в Іраку"

Документальний фільм, знятий Джеймсом Блюмелем і розказаний Енді Серкіс. Кінострічка вийшла в липні 2020 року і розповідає про Іракську війну, зокрема про вторгнення США в Ірак у 2003 році, а також про наслідки конфлікту для народу.

Також в списку опинилися серіали "Корона", "Хід королеви", "Шіттс Крик", "Країна Лавкрафта" та інші.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що IMDb назвав найпопулярніші серіали 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ольга

29 грудня 2020, 00:13

Ксения, полностью с Вами согласна. Хочется позитива.

Ксения

28 грудня 2020, 21:41

Какие прекрасные сериалы, главное, все лишенные позитива. Действительно, зачем людям радоваться, вдруг дольше проживут, да ещё лишний раз улыбнутся. Это не продуктивно. Одни сволочи заказывают, другие пишут сценарии, третьи снимают, а чётвертые сволочи рекламируют


Новини