Серіал "Гра в кальмара" очолив рейтинг Netflix: сюжет і трейлер (ВІДЕО)

Серіал розповідає про 456 людей, що мають труднощі з фінансами, які погоджуються взяти участь в таємничій грі на виживання

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" став найпопулярнішим з десяти кінострічок на платформі Netflix. Його прем'єра відбулася 17 вересня і серіал відразу ж посів друге місце в десятці, а незабаром очолив список, передає OBOZREVATEL.

Відомо, що серіал був зняв режисером Хваном Дон-хеком з Південної Кореї, а сама робота створена в дусі голлівудської франшизи "Голодні ігри". Глядачеві показують дев'ять епізодів, де герої беруть участь в небезпечних і смертоносних шести раундах змагань, а з кожним етапом рівень складності гри зростає. Учасники змагаються за головний приз - близько 40 мільйонів доларів.

Серіал розповідає про 456 людей, що мають труднощі з фінансами, які погоджуються взяти участь в таємничій грі на виживання. Той, хто здолає всі випробування і здобуде перемогу, отримає 45,6 млрд вон. Однак ставки небезпечного змагання смертельно високі.

Нагадаємо, що знаменита грузинська шахістка Нона Гапріндашвілі, яка свого часу здобула чимало перемог в даному виді спорту, подала позов проти Netflix. У позовній заяві йдеться про те, що в серіалі "Хід королеви" про Ноні Гапріндашвілі згадав шаховий коментатор в промові про головну героїню серіалу Бет Хармоні. У серіалі коментатор сказав, що Нонна ніколи не грала проти протилежної статі, для доказу позивач навів цитату з фільму.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" також повідомлялося, що трьом колишнім інженерам-програмістам компанії оголошено обвинувачення в торгівлі конфіденційною інформацією про зростання абонентів Netflix. Одного з програмістів підозрюють в організації схеми торгівлі непублічною інформацією Netflix. Правопорушення були здійснені протягом декількох років, з 2016 до 2019 року. Від продажу даних чоловіки нібито отримали 3 мільйони доларів США.