Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Популярний британський серіал закривають після шостого сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний британський серіал закривають після шостого сезону

Серіал отримав велику популярність у всьому світі

19 січня 2021, 17:15 comments1941
Поділіться публікацією:

Популярний кримінальний серіал "Гострі козирки" наближається до фіналу. Творець проекту Стівен Найт повідомив, що шостий сезон стане останнім, але попросив глядачів не засмучуватися, тому що історія продовжиться, правда, в іншому форматі.

Популярний британський серіал закривають після шостого сезону

Гострі козирки (фото з відкритих джерел)

Шанувальники "Гострих козирків" не були готові до того, що серіал закінчиться на шостому сезоні, але пандемія коронавірусної інфекції, що сколихнула весь світ у 2020 році, видно змінила плани творця і він прискорив завершення кінострічки.

Передбачається, що нові серії "Гострих козирків" вийдуть на екрани в кінці поточного, а може навіть на початку 2022 року, все буде залежати від вірусної кризи, яка триває в Великобританії.

Але Стівен Найт підбадьорив шанувальників кінокартини й сказав, що її історія продовжиться, але вже буде в іншому форматі. Про що конкретно йшлося — незрозуміло, можливо, вийде спін-офф серіалу або повнометражний фільм.

Нагадаємо, в серіалі йдеться про кримінальний світ Бірмінгема 20-х років минулого століття, в якому сім'я Шелбі стала однією з найжорстокіших і впливових гангстерських банд.

Відомо, що прем'єра кримінального серіалу "Гострі козирки" відбулася у вересні 2013 року і була дуже успішною. Тоді керівництво телеканалу BBC оголосило, що продовжує кінострічку відразу на два сезони. Відомо, що серіал отримав премію National Television Awards (2019 рік) в номінації "кращий драматичний серіал".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 2021 рік радувати глядачів новими та цікавими новинками. Нещодавно стало відомо, що на екрани повернеться популярний серіал кінця 90-х років "Секс у великому місті". Але до проекту повернуться не всі головні героїні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини