Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Популярні зірки стануть новими ведучими шоу "Орел і решка"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярні зірки стануть новими ведучими шоу "Орел і решка"

Зйомки нового сезону "Орла і решки" проходили під час карантинних обмежень по всьому світу

22 січня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Продюсери тревел-шоу "Орел і решка" розповіли, хто стане ведучими нового ювілейного сезону. Участь у проекті братимуть яскраві зірки українського шоу-бізнесу — Позитив і Мішель Андраде.

Популярні зірки стануть новими ведучими шоу "Орел і решка"

Позитив і Мішель Андраде стануть зірковими ведучими Орла і решки. Фото: onlin-fikms.at.ua

Такий вибір коментує генеральний продюсер проекту Олена Синельникова:

"Ідею зняти зірок в якості ведучих "Орла & Решка" ми обговорювали дуже давно, і я особисто "топила" за неї. Вирішили відзначити десяту річницю з зірками, за якими глядачам буде дуже цікаво спостерігати не як за артистами, а як за звичайними туристами. Вклинитися в щільний графік артистів зі зйомками тревел-проекту — завдання не з легких. Але команді "Орла & Решка" під силу все! Адже саме зірки — основна "фішка" сезону". 

Про свої емоції вже встигла розповісти Мішель Андраде на особистій сторінці в Інстаграмі. Дівчина повідомила, що завдяки проекту, вона побувала в Болівії і вперше за три роки побачилася зі своїм батьком.


Зйомки проекту проходили під час карантинних обмежень по всьому світу. Організаторам "Орла та решки" довелося обирати ті країни, до яких можна безпроблемно потрапити та не перебувати на самоізоляції.

Перший випуск десятого сезону можна буде переглянути 13 лютого на Новому каналі.

Нагадаємо, що відомий серіал "Гра престолів", який став улюбленим для багатьох людей з різних куточків світу, продовжиться. Телеканал HBO випустить ще один приквел серіалу. Про що там розповідатиметься, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що популярні актори вперше стануть батьками. Хто чекає на первістка, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини