Новий фільм з Демі Мур шокує глядачів: вони тікають з кінотеатрів

Демі Мур зіграла у новому фільмі "Субстанція", який залишив глядачів під сильними враженнями.

Фільм "Субстанція", в якому головну роль зіграла Демі Мур, став справжнім випробуванням для багатьох глядачів у США та Великій Британії. Оригінальний феміністський горор вразив своєю жорстокістю та провокативністю настільки, що деякі люди залишали кінотеатри раніше, не дочекавшись фіналу.

Сюжет "Субстанції" розгортається навколо Елізабет Спаркл, 50-річної "оскароносної" акторки, яка працює ведучою фітнес-шоу, роль якої виконала Демі Мур. Її персонаж дізнається, що продюсери планують замінити її молодшою кандидаткою. У цей момент вона відкриває для себе препарат, який дозволяє реплікувати клітини та створювати "кращу версію себе". Так на сцені з’являється її молода копія - Сью, яка поступово захоплює життя та кар'єру Елізабет, витісняючи головну героїню з її власного життя.

Фільм викликав бурхливу реакцію серед глядачів. За повідомленнями британських медіа, на прем'єрі в Лондоні кілька десятків людей покинули зал до закінчення фільму, описуючи його як "надмірно жорстокий".

"Більшість людей дивилися фільм крізь пальці. Це був найбільш різкий фільм, який я коли-небудь бачив", - сказав один з глядачів.

Обговорення "Субстанції" швидко поширилося і на американську аудиторію, де також відзначали "шокуючі та криваві сцени". Глядачі у соціальних мережах ділилися враженнями, називаючи його "огидним" та "найжорстокішим фільмом", який їм доводилося бачити. Деякі глядачі вказували, що "Троє людей вибігли з показу, кожна у різних сценах, які були все більш кривавими". Інші навіть жартували: "Я б хотів, щоб ви бачили обличчя жінок, які покинули зал переді мною. Мабуть, вони очікували побачити чергову драму з Демі Мур".

Фільм "Субстанція" є результатом англо-американо-французької копродукції і був зрежисований Коралі Фаржею. Крім Демі Мур, у фільмі зіграли Марґарет Кволлі та Денніс Квейд. Стрічка вже встигла завоювати нагороду за найкращий сценарій на Каннському кінофестивалі у травні 2024 року. Прем'єра для загальної аудиторії відбулася 18 вересня, а в Україні фільм "Субстанція" з'явиться у кінотеатрах 10 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені назвали найстрашніший фільм в історії.

Також "Коментарі" писали, що акторка, яка зіграла у культовому фільмі жахів "Сяйво" померла.