Netflix почав роботу над 3 сезоном "Статевого виховання"

Продовження очікується в 2021

Зйомки нового сезону були заплановані на травень, але перенеслися через карантин. Потім планували стартувати в серпні, але цьому теж не судилося статися. І тепер залишився останній шанс: зняти літо хоча б у вересні. Представник Sony Pictures Television, що продюсує серіал разом з Eleven Film, Уейн Харві висловив свою думку про нинішній стан кіноіндустрії. Він каже, що наступні кілька років виявляться хаотичними. Тому що виробництво буде то запускатися, то зупинятися. І так по колу, запевняє він. Лише з часом настане якийсь порядок, а поки доводиться миритися з тим, що є. Про це пише видання newformat.

Серіал "Статеве дозрівання" розповідає історію про підлітка на ім'я Отіс, який переживає непрості часи. І, щоб якось легше перенести розлучення батьків, хлопчик починає консультувати своїх однокласників на тему статевого виховання.

Перший сезон культового серіалу подивилося понад 40 мільйонів людей за один місяць. Після такого приголомшливого успіху було прийнято рішення зняти і другий. На Netflix він вийшов в січні 2019 року. А екранізація нового сезону очікується вже в 2021.



Раніше видання "Коментарі" повідомляло, починають нову кар'єру в Голлівуді: Меган Маркл і принц Гаррі підписали контракт з Netflix.