Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix назвав найпопулярніший міні-серіал 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix назвав найпопулярніший міні-серіал 2020 року

Серіал зумів підкорити глядачів у 92 країнах світу

24 листопада 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

Популярний стримінговий сервіс Netflix, який недавно оголосив про закриття підліткового хоррор-серіалу, розповів, яка кінострічка стала найпопулярнішою у 2020 році.

Netflix назвав найпопулярніший міні-серіал 2020 року

фото: Netflix

Згідно з даними компанії, рекорди за переглядами б'є драматичний міні-серіал "Хід королеви", прем'єра якого відбулася 23 жовтня. За 28 днів його побачило 62 млн глядачів. Кінострічка обійшла навіть трилер "Ретчед", який лідирував на початку жовтня цього року.

На успіх серіалу відреагував і його творець Скотт Френк. Шоураннер зізнався, що ніхто не очікував, що "Хід королеви" настільки сподобається глядачам і отримає такі високі показники. Скотт додав, що серіал підкорив глядачів в 92 країнах світу і це неймовірний рекорд.

Відзначимо, що сюжет драматичної кінострічки "Хід королеви" закручується навколо талановитої дівчинки Бет, яка потрапляє до сирітського притулку. Там вона відкриває у себе дар і любов до шахів, і водночас пристрасть до транквілізаторів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Король жахів" Стівен Кінг назвав серіал 2020 року, який йому сподобався найбільше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини