Названо найкращі фільми жахів за останнє десятиліття

Ці фільми отримали хороші відгуки від глядачів і кінокритиків

Телеканал "Справжнє страшне телебачення" опублікував список найкращих фільмів жахів, які були випущені за останнє десятиліття. Про це повідомляє видання Filmpro.

Рейтинг хоррорів формувався на основі даних популярних російських і зарубіжних кінопорталів, касових зборів фільмів, оцінок кінокритиків і глядачів, а також думці редакції телеканалу.

Отже, перше місце в списку зайняв фільм жахів під назвою "Геть". Кінокартина вийшла на великі екрани в 2017 році і при бюджеті в 4, 5 млн доларів зібрала в світовому прокаті більше 255 млн. Фільм був удостоєний премії "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій (Джордан Пила), а також номінований у трьох номінаціях на кінопремію.

Друге місце в рейтингу дісталося кінострічці "Реінкарнація", прем'єра якої відбулася в 2018 році. Фільм отримав широке визнання критиків. На третьому місці опинився хоррор "Воно", знятий в 2017 році за однойменним романом Стівена Кінга. Фільм отримав позитивні відгуки і заробив на світовому прокаті більше 700 млн доларів.

Також в список кращих фільмів жахів потрапила "Відьма" (2015), "Закляття" (2013), "Бабадук" (2014), "Хатина в лісі" (2018), "Тихе місце" (2018) та інші.

Ранішевидання "Коментарі" повідомляло, як виглядають актори фільмів жахів в реальному житті.