Названо найбільш рейтинговий епізод серіалу в історії Netflix

Фінальна серія "Хід королеви" отримала оцінку 9,4 бала на стрімінговому сервісі

Стало відомо, який епізод став найбільш рейтинговим на просторах американської компанії Netflix - найпопулярнішою виявилася фінальна серія серіалу "Хід королеви". Про це повідомляє "Лента.ру".

Повідомляється, що рейтинг цієї серії на знаменитому стрімінговому сервісі склав 9,4 бала. Також відомо, що до трійки лідерів рейтингу увійшла і друга серія даного серіалу. На другому місці опинився останній епізод проекту "Я ніколи не ...", який оцінили в 8,9 бала.

В кінці минулого року також повідомлялося, що проект "Хід королеви" виявився і найбільш популярним міні-серіалом на просторах Netflix, а ще й став першим за кількістю переглядів за всю історію існування сервісу. Згідно з офіційними даними, в перебігу перших 28-и днів після публікації, "Хід королеви" подивилися більше ніж 60 мільйонів користувачів.

Нагадаємо, що в кінці жовтня на популярній стрімінговій платформі Netflix вийшов драматичний міні-серіал "Хід королеви", який відразу ж підкорив глядачів своїм сюжетом, декораціями та грою акторів. Він розповідає історію сироти Бет Хармон, яка є шаховим вундеркіндом. Вона прагне досягти небувалих висот в цій справі, проте на неї шляху зустрічається безліч перешкод, як боротьба з наркотичною та алкогольною залежністю, а також психологічними проблемами.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що зростаюча популярність шахів, стимульована успіхом серіалу Netflix "Хід королеви", тепер переходить зі звичайної гри на веб-сайти та потокові сервіси. Ця тенденція стала помітною і завдяки пандемії коронавірусу, коли люди змушені перебувати вдома в ізоляції.