Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названо фільм-лідер світового прокату в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо фільм-лідер світового прокату в 2020 році

За півтора місяці в прокаті кінокартина зібрала 426 мільйонів доларів

23 вересня 2020, 09:41
Поділіться публікацією:








Рейтинг світового кінопрокату очолив фільм "Вісім сотень". Кінострічка про Японо-китайську війну китайського режисера Гуань Ху зібрала вже 426 мільйонів доларів. Про це повідомляє портал Comic Book.

Названо фільм-лідер світового прокату в 2020 році

Кадр із фільму "Вісім сотень"

Щоб обійти попереднього лідера світового прокату фільму "Вісім сотень" знадобилося всього півтора місяця. Раніше рейтинг очолювала кінострічка "Погані хлопці назавжди". Прем'єра відбулася ще до початку пандемії коронавірусу, і з того часу фільм зібрав в прокаті 424 мільйони доларів.

Картину "Вісім сотень" презентували в середині серпня. З того моменту вона вже зібрала 426 мільйонів і продовжує підкорювати світовий прокат. За прогнозами кінокритиків, збори до кінця року можуть досягти 445 мільйонів доларів.


Варто відзначити, що на створення самого фільму його автори витратили 86 мільйонів доларів. Він заснований на реальних подіях і розповідає історію, яка дійсно відбулася за часів Японо-китайської війни. Йдеться про те, як в 1937 році загін китайських солдатів став на захист складу в Шанхаї. Протягом чотирьох днів вони героїчно відбивали атаки японських військ.

Раніше "Коментарі" розповідали також про те, що фільми та серіали Netflix незабаром можна буде подивитися українською.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини