Найкращі романтичні фільми, які варто подивитися у День святого Валентина

Список найкращих романтичних фільмів, які варто подивитися зі своє половинкою 14 лютого

Романтичні драми та романтичні комедії, які частіше називають ромкомами, складають цей список 10 найкращих фільмів, які варто подивитися на День святого Валентина.

1. "Зошит" (2004)

"Зошит" — класична історія кохання, яка доводить до сліз навіть після 100-го перегляду. Ной закоханий в Еллі з першого погляду, і навіть після того, як вони кілька років розлучаються, доля зводить їх разом на все життя. У них є пристрасний, захопливий потяг один до одного, який більшість людей не відчувають все життя.

2. "Прогулянка на пам’ять" (2002)

Джеймі Салліван (Менді Мур) і Лендон Картер (Шейн Вест), долають перешкоди, пов’язані з судженням однолітків, несхваленням батьків і станом здоров’я, щоб бути разом. Неспокійний і, здавалося б, поганий хлопець закохується у дівчину. Закон притягнення протилежностей вступає у дію у цьому фільмі.

3. "10 речей, які я у тобі ненавиджу" (1999)

Цей реліз 1999 року може здатися трохи старої школи, але його дотепний гумор, переплетений моментами надзвичайної романтики, є приємним поєднанням. У самому кінці фільму, після того, як випробування і лиха розлучили головних героїв, героїня декламує оригінальний вірш, який надихнув назву фільму. Вона зізнається у своїх почуттях любові-ненависті до хлопця і залишає всіх нас із розбитими серцем.

4. "Пропозиція" (2009)

У цьому комедійному фільмі Баллок грає Маргарет Тейт, і вона вживає відчайдушних заходів, щоб не втратити роботу своєї мрії. Вона доходить до того, що змушує свого секретаря/помічника Ендрю Пакстона (Райан Рейнольдс) одружитися з нею.

5. "Титанік" (1997)

Головна героїня втомилася від гламуру свого повсякденного життя і жадає чогось простішого. Вона знаходить саме це, коли закохується у Джека, який є знедоленим і намагається звести кінці з кінцями. Для такого довгого фільму їхні стосунки досить короткі. Багато в чому їх історія стосунків нагадує "Ромео та Джульєтту". Це сумно, але красиво.

6. "50 перших побачень" (2004)

Дрю Беррімор і Адам Сендлер – ця неймовірна пара закохується знову і знову. Сендлер грає милого і терплячого хлопця, який невпинно залицяється до Люсі, яка страждає від втрати пам’яті.

7. "Остання пісня" (2010)

У головних ролях Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт. Сайрус відома як Ронні, стриманий підліток, яка зараз живе зі своїм батьком у Джорджії. Той факт, що ця історія обертається навколо пляжного міста, робить її сповненою пригод, а неспокійні стосунки Ронні з її татом також додають ще один шар до не дуже типової історії кохання. Уілла зображує Хемсворт, і він терпляче працює над тим, щоб завоювати Ронні після поганої першої зустрічі. Двоє переживають злети та падіння у своїх стосунках.

8. "Безпечний притулок" (2013)

У фільмі є таємничий і темний початок, і ми повільно з’ясовуємо подробиці минулого головної героїні Кеті протягом сюжету. Після втрати дружини герой Алекс не мав жодних стосунків, поки Кеті не з’явилася у місті. Двоє знаходять втіху і розраду один з одним, принаймні на деякий час. Загалом це більше романтична драма, з безліччю передісторій, а також із деякими дивовижними поворотами.

9. "Щасливчик" (2012)

Після того, як морський піхотинець Логан Тібо (Зак Ефрон) знаходить фотографію дівчини, упущеної загиблим солдатом, він вирішує знайти загадкову дівчину і подякувати їй. Ці двоє закохуються, але на цьому шляху стикаються з деякими перешкодами. У Бет (Тейлор Шіллінг) складні стосунки зі своїм колишнім чоловіком, який є поліціянтом у місті. Він створює багато проблем для Бет і Логана, але їхня любов перемагає. Є кілька невеликих приголомшливих моментів, але здебільшого це фільм, за яким можна легко стежити та вгадати, що буде далі.

10. "Чи вмієш ти зберігати таємницю?" (2019)

Головних героїв, Емму Корріган і Джека Харпера, грають актриса Олександра Даддаріо й актор Тайлер Хеклін. Головна героїня розкриває свої найглибші таємниці чоловікові, який сидить поруч із нею на рейсі з Колорадо, Джеку Харперу, а пізніше дізнається, що він – генеральний директор компанії, у якій вона працює. Джек заворожує не тільки завдяки своїй корпоративній владі, а й завдяки своїй чудовій статурі та чарівній особистості. Він сватається до Емми, адже ніхто ніколи не був таким відкритим до нього, як вона. Вони переживають невеликі сварки, перш ніж врешті-решт знаходять компроміс у своїх стосунках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про п'ять фільмів, які варто переглянути у 2022 році.