Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "КВК помер". Заява відомого коміка
commentss НОВИНИ Всі новини

"КВК помер". Заява відомого коміка

Гудков поховав КВК, який ще судомно намагається знайти свою аудиторію

28 жовтня 2020, 15:57 comments1024
Поділіться публікацією:

Відомий комік Олександр Гудков зізнався, що в нинішній час трансляції Клубу веселих і кмітливих втрачають популярність і близькі до смерті. Слова Гудкова цитує "РІА Новости".

"КВК помер". Заява відомого коміка

"Я добре пам'ятаю, як наша команда виступала в КВК. Той період сміливо можна назвати перехідним. Ютуб ще не було, знаєте, різні жарти могли прожити місяць, два, а то і три. А зараз вже жарти моментально розлітаються по всьому світу і стають мемами. КВК помер, це вже не те. І ще один важливий момент. Між зйомкою і виходом програми в ефір проходить мінімум місяць. А в епоху потужного інтернету втрачається актуальність, з'являються інші круті інфоприводи. Це вже схоже на те, як молоді люди похилого віку виступають, настільки воно давнє ", — заявив Гудков.

Олександр Гудков — капітан команди "Федір Двінятін", яка виступала у Вищій лізі КВК у сезоні 2008/09 і завоювала бронзові медалі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", британський комік висміяв знаменитостей, які скаржаться на самоізоляцію в дорогих особняках.

Відомий британський комік Рікі Джервейс заявив, що йому набридло читати у світській хроніці скарги знаменитостей, які нарікають на необхідність проводити цілий день у своїх триповерхових віллах з басейном через карантин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини