Хоакіну Феніксу пообіцяли щедрий гонорар за сіквел "Джокера"

Фенікс зацікавлений в продовженні фільму

Голлівудський актор Хоакін Фенікс, який, за даними ЗМІ, готується вперше стати батьком, планує знову зіграти Джокера. За роль героя-психопата йому запропонували велику суму. Таку інформацію надало видання Mirror.

Інсайдер повідомляє, що кінокомпанія Warner Bros. планує зняти ще два фільми про Джокера й на головну роль запросила Хоакіна Фенікса, який бездоганно з нею впорався в першому фільмі. За участь у сиквелі акторові запропонували 50 млн доларів.

Своєю чергою, Хоакін, який раніше заявляв, що вважає "Джокера" окремим фільмом і не хоче брати участь в продовженні історії, вже поміняв свою думку і зацікавлений у другій частині кінокартини. Якщо він погодитися на умови кінокомпанії, то цей гонорар стане найбільшим в його кар'єрі.

До слова, підписати контракт з актором не так вже й просто, він до останнього тягнув з першим фільмом. Інсайдер повідомляє, що зараз ведуться переговори та вже пишеться сценарій продовження "Джокера".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологічний трилер "Джокер", який вийшов на екрани у 2019 році, викликав справжній фурор. У світовому прокаті він зібрав понад мільярд доларів, окупившись творцям в більш ніж 17 разів. Крім того, кінокартина побила кілька рекордів і отримала два "Оскара".