Фільми та серіали Netflix можна буде дивитися українською

Перекладати українською для Netflix будуть відразу дві вітчизняних компанії

Кіносервіс Netflix зовсім скоро може порадувати своїх користувачів українським дубляжем популярних закордонних фільмів і серіалів. Компанія вже уклала угоду з двома українськими студіями. Про це повідомила в Facebook прес-служба FILM.UA Group.

Працювати зі стрімінговим сервісом і перекладати фільми, серіали і різні шоу українською планують вітчизняні студії Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction. Кожну з них представники Netflix оцінили найкращим чином.

"Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction раді розповісти про те, що вони приєднуються до Netflix Post Partner Program і будуть дублювати контент українською. Обидві компанії, варто відзначити, отримали найвищий статус - Gold", - йдеться в повідомленні.

Так Треба Продакшн і POSTMODERN Postproduction створюють субтитри та дублюють контент як українською, так і російською мовами. Студії входять до складу FILM.UA Group.

А ось коли саме користувачі Netflix зможуть побачити перші фільми та серіали з українським перекладом - поки що невідомо.

Розважальний сервіс Netflix - один з найбільших у світі. Передплату на нього оформили майже 200 мільйонів людей по всьому світу.

Також раніше "Коментарі" розповідали про те, що контракт з Netflix підписали принц Гаррі і його дружина Меган Маркл.