Чи з'явиться Деніел Редкліфф у новому серіалі про Гаррі Поттера

Деніел Редкліфф відповів, чи буде грати роль в новому серіалі про Гаррі Поттера.

Британський актор Деніел Редкліфф, відомий за роллю Гаррі Поттера в екранізації серії книг Джоан Роулінг, висловив захоплення в очікуванні нового серіалу про магічний світ, який вийде на платформі HBO Max у 2026 році. Також Редкліфф відповів, чи буде мати роль у серіалі про юного чарівника.

В інтерв’ю E! News Деніел Редкліфф заявив, що не планує повертатись до ролі Гаррі Поттера, яка принесла йому міжнародну популярність. Актор зазначив, що серіал хоче дистанціюватись від фільмів та мати власну історію.

"Я розумію, що вони намагаються почати все заново, і я впевнений, що той, хто створює серіал, захоче залишити свій власний слід у цьому, і не захоче думати, як старого Гаррі втулити в якійсь епізодичній ролі. Я не знаю, чи спрацювало б це, якби ми в ньому зіграли якісь ролі. Я буду дуже радий просто дивитися серіал разом з усіма іншими", - сказав Редкліфф.

Деніел Редкліфф наголосив, що сам також не шукає ролі в новому серіалі про Гаррі Поттера та бажає удачі майбутньому проєкту про юного чарівника. Також офіційно невідомо, чи повернеться хтось із інших зірок фільмів, зокрема Емма Вотсон чи Руперт Ґрінт для епізодичних ролей у серіалі.

Творці серіалу заявили, що проєкт буде більше вірним книгам, ніж фільми, вказуючи на більш точну адаптацію книг Джоан Роулінг. Генеральний директор HBO Max Кейсі Блойс запевнив, що компанія не буде шкодувати грошей на серіал про Гаррі Поттера. За його словами, витрати на кожну серію будуть подібними до тих, які були при створенні "Гри престолів", або навіть більшими. Крім того, маркетингова компанія буде коштувати 100 млн доларів.

Наразі кастинг на ролі в серіалі про Гаррі Поттера ще не почались. Очікується, що прем’єра серіалу про Гаррі Поттера відбудеться у 2026 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що помер актор, який грав Дамблдора у фільмах про Гаррі Поттера.

Також "Коментарі" писали про те, як змінились актори з фільмів про Гаррі Поттера за понад 20 років з моменту виходу першої частини.