Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Це офіційно: культовий серіал кінця 90-х повертається на екрани
commentss НОВИНИ Всі новини

Це офіційно: культовий серіал кінця 90-х повертається на екрани

Цей серіал отримав безліч нагород і номінацій на премії

11 січня 2021, 13:05 comments1048
Поділіться публікацією:

2021 рік має порадувати глядачів захоплюючими та цікавими кіноновинками, серед яких і продовження культового серіалу кінця 90-х років "Секс у великому місті". Так, улюблені актриси знову повернуться на екрани, правда, не в повному складі.

Це офіційно: культовий серіал кінця 90-х повертається на екрани

Секс у великому місті повертається на екрани (фото з відкритих джерел)

Телеканал HBO офіційно оголосив, що в цьому році ми побачимо продовження популярного серіалу, який отримає назву And Just Like That ... ("І просто так ..."). Він буде складатися з десяти епізодів по 30 хвилин, а його зйомки почнуться в Нью-Йорку вже цієї весни.

Також відомо, що в продовженні знімуться три з чотирьох актрис, які зіграли головні ролі в "Сексі у великому місті", — Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс. А ось Кім Кетролл в новому проекті участі не братиме. Кілька років тому актриса відмовилася приєднатися до зйомок і це спровокувало серйозний конфлікт між нею і її колегою Сарою Джесікою Паркер.

Нові серії будуть розповідати про життя героїнь серіалу 20 років по тому. У мережі також з'явився тизер, в якому глядачі бачать кадри Нью-Йорка, екран комп'ютера і чують голос головної героїні.

Нагадаємо, що серіал "Секс у великому місті" вийшов в ефір в 1988 році й тривав до 2004 року. Сюжет кінострічки розвертався навколо чотирьох подруг у віці "за 30" — вони вільно обговорюють питання сексу, любові та кар'єри. Серіал сподобався мільйонам шанувальників по всьому світу, а також отримав позитивні відгуки критиків і безліч нагород і номінацій на престижні премії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стрімінгова платформа Netflix закрила один зі своїх серіалів, залишивши його без фіналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини