"Це історія про нас усіх": студія "Квартал 95" знімає новий серіал

Новий серіал торкнеться теми пандемії коронавірусу

Під Києвом стартували зйомки нового проєкту від студії "Квартал 95". Глядачам представлять серіал під назвою "100 тисяч хвилин разом", в якому буде розкрита тема взаємин подружжя під час самоізоляції. Таку інформацію виданню "Коментарі" представила прес-служба "Кварталу 95".

Креативний продюсер Михайло Савін зазначив, що в новій ліричної комедії не будуть висміяні якісь побутові сімейні проблеми, це буде серіал з філософським змістом, де буде показана різниця між статями і їх відносини.

"Це історія про нас усіх, про те, що ми пережили зовсім недавно. Думаю, глядачі будуть дивитися в дзеркало, дивлячись в екран телевізора або монітора, адже в цих героях точно впізнають себе ", - зазначив він.

Відомо, що проєкт називається "100 тисяч хвилин разом" і розповідає про те, як сімейна пара, що перебуває у шлюбі 7 років, змушена на 69 днів закритися в будинку, дотримуючись умов самоізоляції. І про те, як їх будинок стає полем війни. Чи пройдуть їхні стосунки перевірку карантином, глядачі побачать незабаром на телеканалі "1 + 1".

Головні ролі в ліричній комедії зіграли Руслан Ханумак і Дарина Рибак. Актриса заради участі в проєкті навіть кардинально змінила імідж, вперше пофарбувавши волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка українського серіалу "Спіймати Кайдаша" зламала ногу на зйомках нового фільму.