Бери до уваги: 5 нових серіалів, які варто подивитися в серпні 2024 року

Серпень обіцяє бути місяцем гучних прем'єр

Серпень уже не за горами, і стрімінгові гіганти підготували насичену програму прем’єр для останнього місяця літа. Після нудного липня серпень обіцяє стати справжнім порятунком для всіх любителів серіалів.

Розповідаємо про п'ять серіалів серпня, які варто подивитися:


Академія Амбрелла, 4-й сезон


Виходить на Netflix 8 серпня

Кожен новий сезон цього унікального супергеройського шоу викликає захоплення шанувальників жанру. "Академія Амбрелла" за три сезони зарекомендувала себе як гідна альтернатива "Пацанам", залучаючи глядачів глибоким сюжетом замість дешевих провокацій. Деталі четвертого сезону поки що тримаються в секреті, але можна бути впевненим у поверненні Елліота Пейджа та Тома Хопера.


Погана мавпа, 1-й сезон


Виходить на Apple TV 14 серпня

Після спірного другого сезону "Справжнього детектива" Вінс Вон знову повертається на телеекрани. У "Поганій мавпі" він зіграє ресторанного інспектора Ендрю, якому доведеться згадати своє поліцейське минуле після того, як туристи знаходять відрубану руку. Компанію Вону складуть Мішель Монахан та Джоді Тернер-Сміт. Цей комедійний детектив може стати тим самим проектом, який поверне Вона у топ.


Вбивства в одній будівлі, 4-й сезон


Виходить на Hulu 28 серпня

Іронічний детектив про трійцю фанатів тру-крайм подкастів, які розслідують злочини у розкішній нью-йоркській будівлі, вже три сезони поспіль утримує високі рейтинги. Четвертий сезон обіцяє бути не менш захоплюючим із поверненням Стіва Мартіна, Мартіна Шорта, Селени Гомес та Меріл Стріп. В епізодах з'являться Юджин Леві, Кумейл Нанджіані, Зак Галіфіанакіс та Мелісса МакКарті.


Володар кілець: Кільця влади, 2-й сезон


Виходить на Prime Video 29 серпня

Після неоднозначного першого сезону творці "Кільця влади" переглянули свій підхід до продовження культової франшизи. Prime Video сподівається виправити помилки та завоювати симпатії глядачів, інакше шанувальники Толкіна можуть остаточно відвернутися від цього проекту. Але з огляду на масштаб і бюджет серіалу його варто подивитися навіть тим, хто не може відрізнити хобітів від орків.


Хаос, 1-й сезон


Виходить на Netflix 29 серпня

Чарлі Ковелл, сценарист "Покидьків" та "Кінця ***го світу", повертається з новим проектом. "Хаос" розповідає про трьох звичайних людей, які виявляють, що серед їхніх родичів є справжні грецькі боги. Це чорна комедія, і знаючи Ковелл, глядачі можуть чекати на гострі жарти на заборонені теми. Джефф Голдблюм зіграє Зевса, а Девід Тьюліс - Аїда.