Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Автор «Гри престолів» назвав свій улюблений серіал 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Автор «Гри престолів» назвав свій улюблений серіал 2020 року

Цей серіал сподобався і надихнув багатьох

30 грудня 2020, 21:05
Поділіться публікацією:

72-річний американський письменник-фантаст, автор циклу романів "Пісня льоду і полум'я", за яким зняли серіал "Гра престолів", Джордж Мартін розповів, який серіал 2020 року сподобався йому найбільше.

Автор «Гри престолів» назвав свій улюблений серіал 2020 року

Джордж Мартін / фото: Chris Pizzello/Invision/AP

У своєму блозі письменник розповів, що його дуже вразив драматичний міні-серіал "Хід королеви", прем'єра якого відбулася в жовтні. Джордж Мартін зазначив, що є прихильником Скотта Френка, який створив цю чудову кінокартину.

"Це адаптація роману Уолтера Тревіса про шахового вундеркінда 60-70-х років. Дуже точна адаптація дуже сильного роману, прекрасно написана, зіграна і зрежисована. Я думаю, вам сподобається. Якщо є на світі справедливість, серіал повинен поборотися за нагороди ", — написав він.

Письменник розповів, що також захоплюється шахами й навіть хотів присвятити життя цій грі, але потім вибрав письменство. Серіал "Хід королеви" пробудив у ньому спогади про свої юні роки та нагадав про кохання.

"Дві мої перші великі закоханості були пов'язані з дівчатами, яких я зустрів в шаховому клубі", — поділився Джордж Мартін.

Нагадаємо, раніше "король жахів", письменник Стівен Кінг зізнався, що драма "Хід королеви" також його дуже сильно вразила і стала його улюбленим серіалом 2020 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна американська стримінгова платформа Netflix назвала кінострічку "Хід королеви" найпопулярнішою в поточному році. За 28 днів з моменту прем'єри її побачило 62 млн глядачів і перегляди продовжували швидко зростати. Серіал обійшов навіть трилер "Ретчед", який лідирував на початку жовтня цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини