Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який новий серіал б'є рекорди на Netflix (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Який новий серіал б'є рекорди на Netflix (ВІДЕО)

Цей серіал вже подивилося понад 70 млн осіб

20 січня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:








Початок 2021 року виявився врожайним на захоплюючі кінопрем'єри. Не встиг серіал "Бріджертони" зайняти лідируючі позиції по переглядах на стримінговій платформі Netflix, як його вже замінив інший — французький серіал "Люпен".

Який новий серіал б'є рекорди на Netflix (ВІДЕО)

серіал "Люпен" (фото з відкритих джерел)

Нова кінострічка швидко вирвалася в лідери, на сервісі її подивилося вже понад 70 млн осіб, особливо активними виявилися підписники Netflix з США, Нідерландів, Бразилії, Італії, Аргентини, Польщі та інших країн. Таким чином, "Люпен" обійшов костюмовану драму "Бріджертони" і гучний серіал "Хід королеви". Більш того, це перша французька кінострічка, яка потрапила в ТОП-10 найпопулярніших проектів Netflix.

Відомо, що прем'єра "Люпена" відбулася 8 січня і за два тижні прокату змогла побити рекорд по переглядах. Кажуть, що такий успіх кінокартини обумовлений її динамічним і захоплюючим сюжетом, а також акторським складом, адже головну роль в ньому зіграв Омар Сі, відомий такими фільмами, як "1 + 1", "Афера доктора Нока", "Нічний конвой".

У центрі сюжету опиняється благородний злодій Ассан — послідовник Арсена Люпена (головний герой романів письменника Моріса Леблана, "джентльмен-грабіжник", — прим. авт.). Головний герой вирішується на хитре пограбування дорогого кольє, щоб помститися за батька, якого 25 років тому несправедливо звинуватили у злочині.

Нагадаємо, популярний стрімінговий сервіс Netflix назвав свій найпопулярніший міні-серіал 2020 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що подивитися на вихідних. Опублікована добірка захоплюючих серіалів-трилерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини