Замість джинсів: п'ять кращих жіночих штанів 2020 року

Ці штани допоможуть вам створити стильний і оригінальний образ

Джинси вже давно стали базовою річчю гардеробу, адже з їх допомогою можна створити стильний і гарний образ. Але настав час відкласти улюблені джинси убік і урізноманітнити свій гардероб іншими, не менш модними брюками цього року. Видання Cosmopoliten підказало модницям, на які саме варто звернути увагу.

Карго

Ці брюки давно стали базовим елементом гардеробу, як чоловіків, так і жінок, тому що вони зручні, оригінальні і з великим вибором фасонів. Карго представляють собою штани прямого крою (або на резинці знизу) з кількома додатковими кишенями на стегнах або в області литок.

Zara

Кльош

Штани-кльош були в моді в СРСР з середини 1960-х років. Зараз ці брюки знову в тренді і добре поєднуються з класичним жакетом, а також сорочкою або лаконічної блузою.

Mango

Палаццо

Штани з широкими штанинами – ключова річ для створення незвичайного і оригінального образу в цьому сезоні. У колірній палітрі дизайнери себе не обмежують. Найбільш поширені однотонні варіанти - сірий, бежевий і чорний.

Massimo Dutti

Кюлоти

Ці штани підійдуть, як для повсякденного, так і для вечірнього образу. Найкраще кюлоти виглядають в поєднанні із білою сорочкою та блейзером. Але у цьому сезоні не варто боятися експериментів.

Massimo Dutti

Шкіра

Шкіряні штани зараз переживають пік своєї популярності. Носіть їх з чим завгодно і залишайтеся в тренді. Єдиний нюанс - уникайте занадто обтягуючих моделей. У 2020-му головне відчувати себе комфортно і легко.

H&M

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких речах жінці не варто економити.