Відомий репер випустив кросівки з людською кров'ю (ФОТО)

Новинка репера піддалася критиці

21-річний відомий американський репер Lil Nas X розробив "сатаністський" дизайн взуття і потрапив під хвилю критики в соціальній мережі.

Спільно з американською компанією MSCHF виконавець випустив кросівки під назвою "Satan Shoes" (Взуття Сатани). Вони чорного кольору з червоними вставками й підошвою, до складу якої була додана крапля людської крові. На кросівки нанесена пентаграма бронзового кольору і червоне число 666.

На взутті вишито і біблійне писання Луки 10:18, в якому йдеться про вигнання сатани з небес. Вартість такої новинки становить 1018 доларів (28,5 тисячі гривень).

Усього було випущено 666 кросівок такого дизайну, основою для яких слугувало взуття Nike Air Max 97s. Але представники американської компанії Nike заперечують свою участь у випуску цієї моделі.

Відомо, що кров, яку додали в кросівки, належить співробітникам компанії MSCHF. Про це сказав один з її представників, підкресливши, що вони люблять жертвувати собою заради мистецтва.

Американський виконавець представив свої кросівки в соціальній мережі Instagram, але багато користувачів розкритикували його за таку ідею: "Ти хворий", "Це неповага до твоїх релігійних фанатів", "Почни поважати Бога", - написали фоловери.

Після цього Lil Nas X завантажив на свій офіційний YouTube-канал ролик, у якому спробував вибачитися за "сатаністську" модель кросівок, але глядачі так і не почули вибачень, оскільки його мова обривається фрагментом скандального кліпу на пісню "MONTERO", де репер по сюжету потрапляє в пекло і танцює на колінах у сатани.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 26-річний реп-виконавець Lil Uzi Vert шокував фанатів несподіваним рішенням - він хоче імплантувати собі в лоб рожевий діамант вартістю 24 мільйони доларів.