ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана

Дизайнер назвав головні святкові антитренди цього року

Український дизайнер Андре Тан не перестає ділитися з суспільством професійними секретами і модними лайфхаками. Так, на цей раз він перерахував п'ять святкових образів, які краще не одягати на Новий рік.

Міні сукня

Коротка обтягуюча спідниця, яка буде сковувати кожний зайвий рух, точно не є найкращим варіантом для святкового образу. За словами фахівця, якщо ви хочете бути в новорічну ніч на висоті і відчувати себе максимально впевнено, то варто віддати перевагу привабливим моделям.


"Ошатна" блузка

Строгі чорні брюки та "святкова блузка" однозначно привернуть до себе увагу, але в поганому сенсі цього слова. Краще скомбінувати свій образ так, щоб зробити акцент не на "святковый блузці", а на стильному піджаку.


Образ індійської жінки

Не забувайте про правило трьох прикрас. У ньому йдеться: головне - не переборщувати з деталями. Тут важливо розуміти, що прикраси - це доповнення образу, а не навпаки.


"Гола" сукня

Дана модель суконь точно не призначена для того, щоб виходити у світ. А якщо вам так сильно хочеться чогось сміливого і яскравого в новорічну ніч, то краще зупинитися на прозорих вставках, наприклад, на руках.


Ніякого креативу

Сукні і паєтки заведено вважати класикою новорічного образу. Тому з'являється висока ймовірність того, щоб половина ваших колег теж виберуть щось подібне. Експерт радить в такому випадку вибрати образ, який підкреслить вашу індивідуальність. Наприклад, комбінезон.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 5 головних антитрендів 2020 року. Кожен сезон з'являються нові тренди й ті речі, які, здавалося б, повинні бути на піку популярності ще кілька років, дуже швидко втрачають свої позиції. Якщо ви хочете завжди бути на висоті, тоді ознайомтеся з головними антитрендами 2020 року.