Головна Новини Дозвілля мода ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана

Дизайнер назвав головні святкові антитренди цього року

29 грудня 2020, 14:09
Поділіться публікацією:

Український дизайнер Андре Тан не перестає ділитися з суспільством професійними секретами і модними лайфхаками. Так, на цей раз він перерахував п'ять святкових образів, які краще не одягати на Новий рік.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана

Андре Тан. Фото: tsn.ua

Міні сукня

Коротка обтягуюча спідниця, яка буде сковувати кожний зайвий рух, точно не є найкращим варіантом для святкового образу. За словами фахівця, якщо ви хочете бути в новорічну ніч на висоті і відчувати себе максимально впевнено, то варто віддати перевагу привабливим моделям.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана - фото 2

"Ошатна" блузка

Строгі чорні брюки та "святкова блузка" однозначно привернуть до себе увагу, але в поганому сенсі цього слова. Краще скомбінувати свій образ так, щоб зробити акцент не на "святковый блузці", а на стильному піджаку.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана - фото 3

Образ індійської жінки

Не забувайте про правило трьох прикрас. У ньому йдеться: головне — не переборщувати з деталями. Тут важливо розуміти, що прикраси — це доповнення образу, а не навпаки.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана - фото 4

"Гола" сукня

Дана модель суконь точно не призначена для того, щоб виходити у світ. А якщо вам так сильно хочеться чогось сміливого і яскравого в новорічну ніч, то краще зупинитися на прозорих вставках, наприклад, на руках.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана - фото 5

Ніякого креативу

Сукні і паєтки заведено вважати класикою новорічного образу. Тому з'являється висока ймовірність того, щоб половина ваших колег теж виберуть щось подібне. Експерт радить в такому випадку вибрати образ, який підкреслить вашу індивідуальність. Наприклад, комбінезон.

ТОП-5 речей, які краще не одягати на Новий рік: поради Андре Тана - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 5 головних антитрендів 2020 року. Кожен сезон з'являються нові тренди й ті речі, які, здавалося б, повинні бути на піку популярності ще кілька років, дуже швидко втрачають свої позиції. Якщо ви хочете завжди бути на висоті, тоді ознайомтеся з головними антитрендами 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини