П'ять забутих речей, які знову набувають популярності

Деякі старі речі можуть знову стати актуальними

Всі ми знаємо, що мода циклічна і це стосується не тільки предметів гардероба, але й аксесуарів, інтер'єру і навіть техніки. Представляємо вам список речей, які, здавалося б, давно забуті, але раптово отримали "друге дихання" і стали популярними.

Фотокамери з друком фото


Попри те, що зараз люди схиблені на смартфонах, які роблять фотографії краще, ніж дзеркальні фотоапарати, мода на Polaroid все ж залишилася і вони набирають все більшої популярності. Такі фотокамери стали частиною нової субкультури VSCO Girl. У зв'язку з таким бумом, багато виробників поспішили випустити власні камери з миттєвим друком.

Вінілові програвачі


Фанати музики 40-х років розуміються на вінілових пластинках. Сьогодні вініл - це показник гарного музичного смаку. Вони пережили епоху касет і компакт - дисків, і не втратили свою популярність серед справжніх цінителів музики.

Макраме


Техніка вузликового плетіння стала дуже популярною в 70-і роки, але це мистецтво ніколи не втрачало своєї популярності. Поряд з кашпо, панно, фіранками та гамаками можна за допомогою цієї техніки створювати прекрасні образи в одязі. І все це відмінно впишеться в стиль бохо, який користується великим успіхом.

Персні-печатки


В останні сезони в моду повернулися масивні чоловічі та жіночі персні. Зараз ювелірні будинки випускають свої колекції великих кілець, а знаменитості надягають їх на червоні доріжки.

Посткроссинг


Це рух, створений для можливості отримання листівок з усього світу, який почалося ще в XIX столітті й набув популярності в наші дні. Люди обмінюються листівками з незнайомцями з різних країн і збирають колекції поштових карток. Хтось купує їх в магазинах, а хтось розробляє свій дизайн і друкує в друкарні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі ми використовуємо зовсім не так, як було задумано авторами.