П'ять осінніх трендів, на які варто звернути увагу

Ці тренди варто врахувати при формуванні осіннього гардероба

Розпочався останній місяць літа і незабаром доведеться знову переглянути свій гардероб, щоб перебудуватися на осінню погоду. Магазини вже поступово поповнюються модними новинками, які дизайнери підготували для сезону осінь-зима 2020. На які тренди варто звернути особливу увагу, розповіло видання Harpersbazaar.

Картатий жакет

Клітка стане безумовним фаворитом осіннього сезону. Модницям рекомендують додати у свій арсенал жакет у клітинку, який стане гідною заміною звичайному однотонному блейзеру. Вибирайте клітинку середнього розміру на яскравому тлі, тоді будете виглядати більш ефектно і стильно.


Бахрома

Найбільшим трендом без перебільшення можна назвати бахрому. Почати стилісти рекомендують зі спідниць і суконь, головною "фішкою" яких стане цей елемент одягу. Вони прекрасно доповнять ваш гардероб і зроблять образ більш оригінальним і стильним. Хорошим рішенням в новому сезоні також стане сумочка з бахромою.


Яскраво-червона сукня

Привнести яскравості в осінній гардероб допоможе червона сукня, яка є зіркою більшості осінніх колекцій. Віддайте перевагу однотонності, без принтів і декору, а ось модель можете обирати будь-яку, на свій смак.


Білий комірець

Цієї осені будуть актуальні білі коміри та манжети. Ці суворі деталі одягу добре поєднуються зі сукнями-сорочками. У цьому сезоні дизайнери додали цим незвичайним аксесуарам нової стилізації.


Ланцюги

Сережки, кольє, браслети, ремінці сумок, пояси: ланцюги сьогодні дозволено носити в будь-якому вигляді. Чим більше, тим ефектніше: придивіться до великих масивним ланцюгів, орієнтуючись на прикраси на показі Balmain.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як носити неоновий відтінок в цьому сезоні.