Головна Новини Дозвілля мода Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото)

Цей колір додаватиме позитиву та яскравості сірій зимі

5 січня 2021, 22:05 comments1975
Поділіться публікацією:

Здавалось би, що зима — спокійна пора року, тому і кольори в одязі потрібно обирати стримані. Проте дизайнери та модельєри вважають навпаки -  потрібно носити яскраві речі, які підійматимуть настрій та відволікатимуть від сірих думок про пандемію та негаразди. Відтак наймоднішим кольором цього року став фіолетовий. Про це пише видання Vogue.

Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото)

Трендовим кольором цієї зими став фіолетовий. Фото: 101oblik.ru

Популярними стануть всі відтінки фіолетового: від ніжного лавандового до темного сливового. Одяг таких тонів буде добре поєднуватися з іншими трендовими кольорами сезону, серед яких червоний, зелений, рожевий і сірий.

Одним із вдалих та гучних прикладів став образ бренду Saint Laurent. 

Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото) - фото 2

Проте можна підібрати й менш радикальні та немонохромні наряди. Для зими можна обрати оксамитовий жакет, теплий в’язаний светрик.

Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото) - фото 3

Для більш святкового образу підійде коротка сукня на бретелях. До такого вбрання потрібно підбирати масивні прикраси, які нададуть правильного акценту.

Названо наймодніший колір цієї зими - він шокує (Фото) - фото 4

Також варто звернути увагу на витончені чобітки  в фіолетових тонах на тонких підборах.

Нагадуємо, що Кейт Міддлтон — не просто найстильніша королівська особа, вона — найпопулярніша і найвпливовіша жінка моди в Великій Британії, не рахуючи таких знаменитостей, як Холлі Віллоубі. Уже другий рік поспіль Кейт Міддлтон займає перше місце, обігнавши ще одну королівську особу, Меган Маркл, яка після заручин з принцом Гаррі отримала збільшення запитів про її стиль на 219%.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що кінофестиваль в Гетеборзі проведе експеримент по соціальному дистанціюванню, запрошуючи одного-єдиного кіномана провести тиждень на самоті на острові-маяку Патер Ностер в Північному морі, в компанії тільки з хвилями і безліччю фільмів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини