Люксовий бренд випустив джинси з плямами від трави

Ці джинси з чоловічої колекції сезону осінь-зима 2020/21

У цьому році дизайнери дивують покупців своїми неординарними ідеями таі новинками. У Швейцарії, наприклад, були представлені джинси, що забезпечують захист від COVID-19. Але люксовий бренд Gucci вирішив відійти від теми пандемії в новій колекції й представив чоловічі джинси з "ефектом поношеності". Новинка вже доступна на офіційному сайті компанії.

Італійський модний бренд зазначає, що широкі штани з нової чоловічої колекції натхненні стилем гранж і зшиті з органічного бавовняного деніму з ефектом зістареної та спеціальною обробкою, яка створює ілюзію плям від трави.

Товар виготовлений з 100% органічної бавовни, для виробництва якої не використовують небезпечні речовини та хімікати. Вартість новинки становить 600 фунтів стерлінгів (близько 22 тисяч гривень).


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що джинси давно стали базовою річчю гардероба, тому що з їх допомогою можна створити стильний і красивий образ. Однак, у 2020 році, крім джинсів, модниці віддають перевагу іншим стильним штанам, які варті уваги.