Головна Новини Дозвілля мода Люксовий бренд випустив джинси з плямами від трави
commentss НОВИНИ Всі новини

Люксовий бренд випустив джинси з плямами від трави

Ці джинси з чоловічої колекції сезону осінь-зима 2020/21

22 вересня 2020, 19:10 comments1313
Поділіться публікацією:

У цьому році дизайнери дивують покупців своїми неординарними ідеями таі новинками. У Швейцарії, наприклад, були представлені джинси, що забезпечують захист від COVID-19. Але люксовий бренд Gucci вирішив відійти від теми пандемії в новій колекції й представив чоловічі джинси з "ефектом поношеності". Новинка вже доступна на офіційному сайті компанії.

Люксовий бренд випустив джинси з плямами від трави

Італійський модний бренд зазначає, що широкі штани з нової чоловічої колекції натхненні стилем гранж і зшиті з органічного бавовняного деніму з ефектом зістареної та спеціальною обробкою, яка створює ілюзію плям від трави.

Товар виготовлений з 100% органічної бавовни, для виробництва якої не використовують небезпечні речовини та хімікати. Вартість новинки становить 600 фунтів стерлінгів (близько 22 тисяч гривень).

Люксовий бренд випустив джинси з плямами від трави - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що джинси давно стали базовою річчю гардероба, тому що з їх допомогою можна створити стильний і красивий образ. Однак, у 2020 році, крім джинсів, модниці віддають перевагу іншим стильним штанам, які варті уваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини