Головна Новини Дозвілля мода Louis Vuitton випустили прикраси для навушників
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton випустили прикраси для навушників

Прикраси з'являться у продажу до кінця липня

22 липня 2020, 11:50
Поділіться публікацією:

Відомий французький будинок моди Louis Vuitton вирішив порадувати покупців незвичайною новинкою. Компанія почала працювати над аксесуарами для бездротових навушників. Про це йдеться на офіційному Instagram-акаунті @supreme_leaks_news, який розповідає про новинки модних брендів.

Louis Vuitton випустили прикраси для навушників

Відомо, що прикраси виконані з золота та прикрашені монограмою бренду. Також вони доповнені тонкими ланцюжками з кулонами у вигляді логотипів компанії. Фіксуються вони на корпусі навушників, а ось в чохол, звичайно ж, не помістяться. І наскільки зручно носити прикраси, слухаючи музику, поки невідомо.

Незвичайна новинка від Louis Vuitton повинна надійти в продаж вже в кінці поточного місяця. Вартість аксесуарів становить 350 доларів (близько 10 тисяч гривень).

Louis Vuitton випустили прикраси для навушників - фото 2

Нагадаємо, що на початку 2020 року французький будинок моди випустив нові бездротові навушники доступні в п'яти кольорах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у квітні поточного року Louis Vuitton випустив капсульну колекцію, у яку увійшли товари для дому, необхідні в умовах самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини