Головна Новини Дозвілля мода Які кольори будуть популярні в 2021 році за версією Shutterstock
commentss НОВИНИ Всі новини

Які кольори будуть популярні в 2021 році за версією Shutterstock

Саме ці відтінки будуть часто з'являтися в колекціях дизайнерів

6 січня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Представники американської компанії Shutterstock з'ясували, які три відтінки будуть користуватися популярністю у 2021 році.

Які кольори будуть популярні в 2021 році за версією Shutterstock

які кольори будуть в моді в 2021 році / фото: Shutterstock

Для створення свого щорічного дослідження фахівці фотобанку з'ясували, які фотографії найчастіше завантажували користувачі у 2020 році. На основі цих даних вони й зробили висновки про те, які кольори будуть актуальні в цьому сезоні.

Одним з трьох головних відтінків року вони назвали Sail Champagne (Sail — парус, Champagne — шампанське). Його експерти порівнюють з "чистим полотном ескапізму", на якому можна зобразити все, що завгодно. А якщо придивитися, то в ньому можна побачити навіть пастельний апельсиновий відтінок.

Не менш актуальним є і колір Fortuna Gold, названий на честь давньоримської богині удачі Фортуни. Цей теплий і глибокий золотий колір символізує випадкові події, а ще він нагадує осіннє листя на міських вулицях.

Третій відтінок Tidewater Green (Tidewater — узбережжі, Green зелений), символізує постійні та неминучі зміни, подібні до змін пір року або океанським припливи та відпливи.

За версією Shutterstock, саме ці кольори будуть переважати в нових колекціях модних дизайнерів і в кольоровій гамі відомих брендів.

Нагадаємо, що на початку грудня американський Інститут кольору Pantone, який щорічно задає тренди у світі моди та дизайну, оголосив одразу два головних відтінки 2021 року і пояснив, що вони означають.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дизайнери та модельєри вважають, що взимку потрібно носити яскраві речі, які підіймають настрій. У зв'язку з цим, головним відтінком цієї зими був визнаний фіолетовий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини