П'ять дивовижних речей, які по кишені тільки багатіям

За допомогою цих речей можна добре відпочити й тілом, і душею

У світі існує багато дивовижних речей, які по кишені тільки багатим людям. Для свого комфортного відпочинку і розслаблення вони готові витрачати значні суми. Представляємо вам підбірку цікавих речей, які викликають одночасно і подив, і захоплення.

Обідній човен з барбекю

Що може бути краще, ніж вихідний день, проведений зі своєю сім'єю на обідньому човні. У ньому є все для комфортного відпочинку: вбудований гриль, спеціальні місця для зберігання їжі, круглий стіл і навіс, який захистить від негоди. Вартість такого човна становить близько 50 тисяч доларів.


Колонки для меломана

Ця річ точно сподобається любителю гучної музики, адже разом з цією колонкою можна повністю зануритися в улюблені треки. Ціна такого задоволення - 32 тисячі доларів.


Готемський візок для гольфу

Хочете відчути себе Бетменом, граючи в гольф? Що ж, це цілком реально, завдяки такому готемському візку. Заплатіть 28 тисяч доларів і насолоджуйтеся поїздкою.


Генератор спокою

А ось цей винахід, мабуть, потрібний всім. З його допомогою можна поліпшити сон, тому що генератор використовує легкі вібрації, спокійну музику і заспокійливе освітлення, щоб подарувати своєму власникові повний релакс і комфорт. А ще в ньому є м'яке ліжко з водним матрацом і контроль температури. Вартість такого регулятора становить 30 тисяч доларів.


Підводний човен для двох

Для того, щоб зануритися в підводний світ зі своєю другою половинкою або товаришем, потрібно заплатити 2 млн доларів. Так, розвага не з дешевих, зате уявіть, який адреналін і враження ви отримаєте від такої подорожі.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на які речі ми даремно витрачаємо гроші.