Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Марихуана, буряк і томати: Loewe випустив незвичайні аромати для дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Марихуана, буряк і томати: Loewe випустив незвичайні аромати для дому

Всього створено 11 унікальних ароматів

29 вересня 2020, 01:30
Поділіться публікацією:

Марихуана, буряк і томати: Loewe випустив незвичайні аромати для дому

аромат від Loewe

Популярний іспанський бренд Loewe випустив колекцію незвичайних ароматів, які наповнюють будинок запахами різних овочів і трав. Така новинка підійде для тих, хто втомився від цитрусових і ягідних ноток. Про це повідомляється видання 23-59.

Популярна марка презентувала нову колекцію незвичайних ароматів. До неї увійшли свічки, духи та дифузори з нотами орегано, помідорів, буряків, коріандру, ялівцю, запашного горошку, жимолості, лакриці та марихуани.

Всього створено 11 унікальних ароматичних композицій, навіяних рослинністю. Оригінальну концепцію придумав креативний директор бренду Джонатан Андерсон, а втілювати її в життя йому допомогла парфумер Нурія Круеллес.

Однією з родзинок колекції стали керамічні свічники ручної роботи, джерелом натхнення для яких стали грецькі судини 5-го сторіччя. А упаковані всі вироби в коробки, прикрашені зображеннями тих же овочів і рослин.

Придбати новинки можна на сайті бренду. Свічки коштують від 85 доларів (близько 2400 грн.), А дифузор з дерев'яними паличками та ароматом обійдеться у 240 доларів (близько 6800 грн.).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Кіра Найтлі представила новий парфум Chanel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини