Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Які речі в домі можуть нашкодити вашому здоров'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Які речі в домі можуть нашкодити вашому здоров'ю

Від деяких елементів інтер'єру потрібно позбутися, щоб не нашкодити собі

1 червня 2020, 19:45 comments1529
Поділіться публікацією:

Багато людей навіть не здогадуються, що в будинку їх оточують речі, які непомітно шкодять здоров'ю. Їх негативний вплив віднедавна доведений дослідженнями, тому варто задуматися, чи потрібно продовжувати користуватися такими речами.

Які речі в домі можуть нашкодити вашому здоров'ю

Тефлонова сковорідка

Вчені довели, що покриття такої сковорідки найчастіше буває токсичним. Не просто так цей предмет відштовхує від себе їжу і не дає їй пригоріти. При нагріванні температури вище 230 градусів або пошкодження поверхні починають виділятися отруйні леткі речовини. Дослідники стверджують, що наявність цих речовин в крові у людини підвищує ймовірність ракових захворювань.

Натяжна стеля

За фактом, натяжна стеля складається з гумової плівки хлору і фенолу. При нагріванні вони стають токсичними. Саме тому натягувати такі стелі заборонено в сауні. Але і в квартирі краще уникати подібних рішень.

Антибактеріальне мило

Таке мило нітрохи не краще за звичайне. Але тільки в ньому є триклозан — хімічна сполука, яка негативно впливає на здоров'я. Її накопичення в організмі призводить до порушення роботи м'язів, а також ослаблення імунітету.

Ламінат

Найчастіше це вкритя на підлогу вибирають через невисоку ціну і міцності. Але ламінат не є екологічно чистим матеріалом. До його складу входить формальдегід, запах якого можна відчути, розкривши упаковку. Крім цього, ламінат виділяє токсини при горінні або перегріванні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити квартиру більш затишною. Знали ці лайфхаки?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини