Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото)

Найдорожчий будинок у в Лос-Анджелесі виставили на продаж

15 грудня 2020, 20:01 comments1259
Поділіться публікацією:

Американські ЗМІ опублікували унікальні знімки: вони показали, як виглядає один з найдорожчих особняків у всьому світі. Він називається Вілла Фіренце (Villa Firenze), знаходиться в Беверлі-Хіллз в Лос-Анджелесі.

Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото)

Найдорожчий особняк у світі. Фото: nypost.com

Повідомляється, що на даний момент розкішний особняк є власністю мільярдера Стівена Удвайра-Хейза. Але останнім часом господар в ньому не жив, тому що будинок здавався в оренду. І заможні туристи запросто могли орендувати це житло. Але зовсім недавно стало відомо, що власник вирішив продати нерухомість, і вже озвучив ціну. Так, він хоче за нього отримати 160 мільйонів доларів, передає The New York Post.

Площа Вілли Фіренце більше 2600 квадратних метрів. Там є 23 ванних кімнати і 20 спалень. Крім цього, на території особняка також розташовані три резиденції для гостей. Плюс, є гараж, в якому поміститься 30 автомобілів, окремий будиночок для персоналу і винний льох.

Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото) - фото 2
Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото) - фото 3
Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото) - фото 4
Як виглядає найдорожчий особняк у світі і чи коштує він своїх грошей (фото) - фото 5

Відомо, що елітне житло створювалося протягом п'яти років. Архітектором проекту став Вільям Габлінскі, він закінчив працювати над ним в 1998 році.

Варто також зазначити, що деякий час в особняку жили світові знаменитості: Едді Мерфі, Дензел Вашингтон, Сильвестр Сталлоне.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, українці перемогли на фестивалі кращих дизайнерських проектів в Нью-Йорку. Українська студія дизайну Balbek Bureau посіла перше місце в категорії Beauty ("Салони краси") на фестивалі кращих дизайнерських проектів Best of Design від американського журналу Interior Design, який проводиться щороку.

На сайті видання повідомляється, що церемонія оголошення лауреатів пройшла в Нью-Йорку. Дизайнером цього проекту став Слава Балбек, який представив абсолютно новий формат дизайну для салонів краси. Такий інтер'єр можна побачити в салоні Say No Mo, який відкрився в столиці на вулиці Шота Руставелі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини