Головна Новини Дозвілля діти Сон малюка в 1-3 місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Сон малюка в 1-3 місяці

Привчити вашого малюка міцно спати всю ніч - це добре для всієї родини. Дізнайтеся про зміни, які переживає дитина протягом свого першого року, і що ви можете зробити, щоб допомогти малюкові стати рекордсменом солодких снів

29 грудня 2020, 11:29
Поділіться публікацією:

Будьте реалістичною

Сон малюка в 1-3 місяці

Фото: spimalysh

Багато батьків сподіваються, що їхня дитина буде безпробудно спати всю ніч відразу ж, але зазвичай це не так. Батьки повинні мати терпіння і розуміти, що встановлення внутрішнього годинника малюка займе якийсь час. Міцний безпробудний сон також різко варіюється від дитини до дитини, так що ви не можете порівнювати звички сну однієї дитини з іншим малюком. Просто пам'ятайте, що з часом дитячий сон дійсно стане краще.

Часті годування

Майте на увазі, що шлунок вашої дитини малий, тому він буде перетравлювати грудне молоко або формулу досить швидко. Саме тому новонароджених необхідно годувати кожні дві-три години. Якщо ваш малюк спить довше, ніж три години, немає ніякої необхідності будити його. Якщо ваша дитина досить часто прокидається для годування, будьте впевнені — це тимчасове явище. До 3 місяців дитячий шлунок стане більше, що гарантуватиме його ситість на більш тривалі періоди часу, а, значить, і спати малюк буде довше.

Створення правильної атмосфери

Якщо дитина спить у кімнаті у своєму власному ліжечку, переконайтеся, що це розслаблююче і спокійне місце. Малюкові необхідний твердий матрац, а температура повітря в кімнаті повинна бути 18 С. Не допускайте, щоб дитина спала в автокріслі або гойдалці — дослідження, проведене в 2015 році і опубліковане в журналі Pediatrics, показало, що сон немовлят і дітей до 2-х років в так званих "сидячих пристроях" може стати причиною травми або смерті. Якщо ваша дитина засинає в кріслі, поки ви за кермом — це не великий ризик до тих пір, поки автокрісло кріпиться в автомобілі належним чином і малюк пристібнутий правильно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини