Головна Новини Дозвілля діти Секрети відвідування педіатра
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети відвідування педіатра

Деякі секрети відвідування кабінету педіатра, які необхідно враховувати, плануючи візит з дитиною

20 січня 2021, 14:46
Поділіться публікацією:

Ймовірно, у вас виникає багато питань до педіатра, які ви іноді боїтеся (або соромитеся) поставити лікарю?

Секрети відвідування педіатра

Прийом у педіатра. Фото: adonis.com.ua

Понеділки — найдовші черги

Якщо ви думаєте, що можете взяти з собою дитину, щоб вранці в понеділок відвідати педіатра, а на обідній час плануєте похід у продуктовий магазин, забудьте про це. Виберіть будь-який інший день тижня, тому що понеділки завжди зайняті дітьми, які захворіли протягом вихідних.

Веб-сайт або блог клініки є вашим другом

36% докторів проводять зі своїми пацієнтами тільки від 11 до 15 хвилин, а 26% витрачають на хворих від 1 до 10 хвилин. Щоб правильно витратити відведені вам хвилини в кабінеті лікаря, заздалегідь зробіть кілька нескладних досліджень. На багато питань, які вас цікавлять, ви зможете знайти відповіді в Інтернеті, відвідавши сторінку своєї клініки, або поспілкувавшись з іншими мамами у блозі.

Ніщо не дратує більше, ніж мобільний телефон

Якщо мелодія вашого телефону змушує вас посміхатися, вона навряд чи обрадує вашого лікаря. На час прийому вимкніть звук в телефоні, перевівши його в віброрежим.

Ви повинні створити комфортні умови для дитини під час візиту до лікаря

Деякі діти краще себе почувають, сидячи на колінах у мами, поки лікар їх оглядає. Якщо у дитини є певні фобії, заздалегідь скажіть про це лікареві, наприклад, дитина не любить, коли її чіпають за волосся. Поговоріть з малюком про те, що станеться, коли ви поїдете до лікаря. Перед візитом до педіатра пограйте з дитиною в рольову гру "пацієнт і лікар", лікуєте плюшевого ведмедика або ляльок.

Не забудьте про памперси, дезінфікуючий засіб для рук, пляшку з водою та інші необхідні вам речі.

Для дітей молодшого віку візити в поліклініку або лікарню можуть стати справжнім випробуванням — дивні інструменти, гучні звуки, нові обличчя можуть засмутити навіть самого сміливого 2-річного малюка, але завдяки ретельній підготовці і правильному настрою батьків, похід до педіатра може стати веселою пригодою.

Як раніше повідомляли "Коментарі", існують способи, щоб захистити малюка від непотрібного болю під час лікарняних процедур, про які ваш лікар може ніколи не згадувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини