Головна Новини Дозвілля діти Проколювання вух дітям
commentss НОВИНИ Всі новини

Проколювання вух дітям

Думаєте про те, щоб проколоти своїй доні вуха? Нижче наведено відповіді на найпоширеніші питання про цю процедуру

28 грудня 2020, 16:36
Поділіться публікацією:


Проколювання вух дітям

Фото: simpa.kiev

Який вік є відповідним для проколювання вух?

Експерти сходяться на думці, що проколювання вух — особисте рішення кожного, але деякі попереджають про потенційні ризики пірсингу вух у дуже ранньому віці. Пам'ятайте, що коли ви проколюєте шкіру, ви відкриваєте можливість для інфекції, а оскільки у немовлят імунна система розвивається досить довго, почекайте хоча б до 6 місяців, щоб проколоти дитині вуха.  Якщо ви хочете, щоб рішення проколоти вуха залишилося за дитиною — почекайте поки їй виповниться 10 років, щоб обговорити це питання. Чим старша дитина, тим більша ймовірність того, що вона буде в змозі взяти на себе відповідальність за збереження своїх вух і нових сережок в чистоті.

Як можна зробити проколювання вух менш болючим для доньки?

Попросіть свого лікаря виписати вам крем з лідокаїном для місцевого знеболювання, щоб знеболити мочки вух. Намажте крем товстим шаром за 30 — 60 хвилин до процедури проколювання. Експерти також кажуть, що застосування льоду за 15 — 30 хвилин до проколювання також може допомогти заглушити біль. Але пам'ятайте, що ці заходи не в змозі повністю виключити больові відчуття.

При виборі сережок, який метал найкраще підходить для дитини?

Хірургічні сережки із нержавіючої сталі у вигляді цвяхів можуть стати вашим кращим вибором — особливо тому, що цей метал не містить нікель або будь-які сплави, які можуть викликати алергічну реакцію. Деякі діти можуть бути чутливі до білого золота, оскільки воно часто може містити нікель. Крім хірургічної нержавіючої сталі, безпечними варіантами є платина, титан і золото.

Як доглядати за вухами після проколювання?

Помийте руки з милом, а потім очищайте передню і задню частину сережки два рази на день, використовуючи ватяний тампон, змочений невеликою кількістю спирту або перекису водню. Вставляючи сережку в отвір, обережно обертайте її, зрушуючи назад і вперед кілька разів. Переконайтеся, що сережки не дуже щільно прилягають до вуха. Не знімайте перші сережки мінімум 6 тижнів, щоб отвір не заріс.

Які ознаки інфекції?

Почервоніння, набряк, дренаж, будь-який біль, свербіння або ніжність шкіри мочки вуха — ознаки інфекції. Вам необхідно звернутися до лікаря для визначення причини, що викликало симптоми — інфекція або алергія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини