Головна Новини Дозвілля діти Настільні ігри - більше, ніж просто задоволення
commentss НОВИНИ Всі новини

Настільні ігри - більше, ніж просто задоволення

Здатність настільних ігор зміцнити важливі соціальні навички робить їх унікальним інструментом розвитку дітей

14 січня 2021, 14:41 comments1351
Поділіться публікацією:

Настільні ігри можуть допомогти більше згуртувати сім'ю, і допоможуть не тільки провести час весело, але й поліпшити розумовий і емоційний розвиток дітей, тим самим допомагаючи їм краще працювати в школі та зорієнтуватися у соціальних умовах.

Настільні ігри - більше, ніж просто задоволення

Настільні ігри. Фото: elenaruvel.com

Практикуйте хорошу поведінку

Ніщо не зіпсує сімейну гру так, як поведінка невдахи. Настільні ігри можуть стати відмінним фундаментом для навчання хорошої спортивної поведінки. Частина гри — це перемоги і поразки, тому важливо навчитися радіти за інших людей, коли вони виграють,, так само як і навчитися бути хорошим переможцем. Поговоріть зі своїми дітьми про це, перш ніж починати грати.

Відповідальність

Контроль обману є хорошим способом навчити дітей важливості дотримуватися правил — навик, який стане їм у пригоді у дорослому житті. Поговоріть про правила гри перш ніж почати грати та підкресліть важливість чому необхідно бути чесним.

Вчіться перемагати та програвати

Програш може привести до сліз багатьох дітей, але вміння граціозно програвати є важливим навиком, який діти повинні засвоїти, щоб досягти успіху в житті. Не забувайте також контролювати свої власні емоції, демонструючи дітям, як необхідно поводитися і висловлювати почуття, коли справи в грі йдуть не кращим чином.

Фокус на навички

Виберіть гру, яка зміцнить певні навички, на яких ви хочете зосередитися. Деякі ігри є освітніми та спрямовані на зміцнення когнітивних навичок, таких як читання, логічне мислення або правопис; інші є ефективними для навчання значення співпраці, обміну або торгівлі. Можливо, для вашого випадку підійде гра, в основі якої лежить шанс, наприклад ігри, де виграш чи програш грунтується виключно на кидку кубиків.

Раніше "Коментарі" писали, як перетворити домашню кухню в наукову лабораторію для дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини