Головна Новини Дозвілля діти Кулінарія з дітьми і підлітками
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулінарія з дітьми і підлітками

Кулінарія з дітьми та підлітками, а також спілкування з ними під час приготування страв заохочують інтерес до їжі у дітей. Це також цікавий спосіб прищепити дитині звички здорового харчування та інших навичок, необхідних для майбутнього життя

3 грудня 2020, 14:22
Поділіться публікацією:


Кулінарія з дітьми і підлітками

Фото: ivan-pole

Переваги приготування їжі з дітьми:

·          можливість познайомити дитину зі свіжими продуктами та здоровою їжею;

·          допомагає дізнатися про те, як виглядають різні продукти і звідки вони;

·          допомагає дитині розвинути здорові звички в їжі, тому що вона, швидше за все, спробує ту страву, яку допомогла приготувати;

·          вчить дитину процесам приготування їжі для себе або сім'ї в наступні роки;

·          допомагає будувати навички математики, наприклад, коли дитина вимірює рідину в мірній склянці;

·          допомагає розширити словниковий запас, наприклад, коли ви читаєте рецепт разом.

Це також відмінний спосіб провести більше часу з вашою дитиною і навчити її нести відповідальність за процес приготування їжі.

Кулінарія з малюками

Майже все, що пов'язано з малюками, вимагає часу і терпіння. Тому непогано вибрати короткі та прості кулінарні завдання, відповідні навичкам і увазі вашого малюка. Такі прості рецепти, як гарячі бутерброди з сиром, фруктовий і зелений салат є хорошим прикладом для кулінарії з малюком, тому, що не займають багато часу, але залучать безліч цікавих кольорів і текстур для дитини.

Кулінарія з дошкільнятами

З дошкільнятами ви можете говорити про те, які продукти є здоровими та живильними й чому. Це також хороший вік для введення рецептів, які включають "будівництво", наприклад, кілька шарів начинки для піци або шари з йогурту, пластівців і фруктів в склянці, щоб зробити смачний і здоровий десерт.

Кулінарія з дітьми шкільного віку

Ваша дитина шкільного віку, ймовірно, буде любити допомагати на кухні та вносити свої пропозиції в сімейне меню. Це також хороший вік, щоб привернути вашу дитину до вибору фруктів, овочів, м'яса, бобових та інших продуктів для прийому їжі. Ви можете навчити дитину тому, які фрукти та овочі характерні для кожного сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини