Головна Новини Дозвілля діти Керівництво для батьків з комп'ютерних ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівництво для батьків з комп'ютерних ігор

Електронні ігри засліплюють нас ультрасучасною графікою, збуджують безмежними можливостями та, ймовірно, лякають нас силою, яку мають над нашими дітьми

9 грудня 2020, 09:33
Поділіться публікацією:


Керівництво для батьків з комп'ютерних ігор

Фото: Depositphotos

Чому діти люблять електронні ігри

Блискавична швидкість обробки, звук і графіка — звичайно, є частиною чарівності, але вони є "одягом" самого елементарного тяжіння — контролю. Багатьом дітям батьки розповідають, що робити, що надіти, які дії виконувати чи ні. Коли дитина грає в комп'ютерну гру, вона може робити те, чого не може зробити в реальному світі — їздити на гоночному автомобілі, досліджувати будинок із привидами, займатися спортом і т.д.

Обробка насильства у відеоіграх

Навіть гра в хокей містить сцени боїв між суперниками. Звичайно, гра не містить графічної крові, ніхто не страждає, а кожна бійка закінчується тим, що диктор поєдинку призначає команді штрафний. Але у батьків виникає неминуче питання: чи породжують насильницькі ігри жорстокість у дітях?

Будьте в курсі тих ігор, якими захоплюється ваша дитина. Пам'ятайте, що ніколи не буває пізно налаштуватися на інтереси вашої дитини. Читайте відгуки та зверніть свою увагу на рейтинги дитячих ігор і додатків.

Поясніть дитині своє правило, що комп'ютерні ігри — це привілей, який буде використовуватися тільки з дозволу батьків.

Зробіть комп'ютерні ігри соціальною діяльністю — грайте в ігри разом. Золоте правило боротьби із залежністю — це особистий приклад і зайнятість дитини. Ваше завдання не просто завантажити малюка заняттями з ранку і до вечора, але зробити кожен його день максимально активним і цікавим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини