Головна Новини Дозвілля діти Чотири простих способи знайти подруг - матусь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири простих способи знайти подруг - матусь

Прості кроки, щоб подружитися з новими подругами - мамами і спільно планувати прогулянки з вашими дітьми

9 січня 2021, 11:01
Поділіться публікацією:

Створення дружніх відносин з іншими матусями — важлива частина материнства. Наше фізичне і психічне здоров'я залежить від наявності близьких відносин з людьми, до яких ми можемо звернутися, особливо в період кризи або стресу.

Чотири простих способи знайти подруг - матусь

Мами з колясками. Фото: medium.com

Можливо, ви переїхали в нове місто або район. Або ви прожили в своєму будинку вже багато років, але відчуваєте, що не знаєте нікого, тому що ви ніколи не виходили на вулицю в середині дня. Спробуйте розробити гнучкий щоденний розклад (наприклад, музичний клас для малюків по вівторках з зупинкою в місцевій кав'ярні по дорозі додому), щоб неодноразово зустрічати людей, які стають впізнаваними. Ввічлива усмішка і вітання істотно полегшать знайомство. Коли це станеться, не бійтеся зробити перший крок — запропонуйте пообідати з немовлятами або відправитися в парк разом.

Старі друзі — нові перспективи

Якщо ви стали мамою, зберегти колишні стосунки зі своїми подругами може стати складним завданням. Частіше запрошуйте друзів для повсякденної діяльності — прогулянки, похід по магазинах. Якщо ви відчуваєте, що зараз у вас мало спільного зі своїми старими друзями, покличте їх спробувати новий вид діяльності — спортивні тренування, книжковий клуб і т.д.

Ваша подруга і різні стилі виховання дітей

Це дуже поширене явище — коли вам добре разом з кимось, але ваші батьківські стилі конфліктують. Ви можете почати думати — про що нам говорити, якщо ми не можемо говорити про виховання наших дітей? Існує життя поза сну і їжі навколо ваших дітей, і іноді дуже важливо сказати собі: "Як добре мати подругу і можливість сходити з нею в кіно, поки наші діти сплять або випити келих вина під розмови про знаменитостей і моду".

Ви подружилися, а нова знайома — зовсім не ваш "типаж"

Вам не обов'язково ставати подругами на все життя з першими людьми, яких зустрічаєте. Просто тому, що ваші діти одного віку, або ви живете в одному будинку — не означає, що ви обов'язково повинні стати друзями. Створення нових дружніх відносин вимагає багато спроб і помилок, але якщо ви не спробуєте — нічого і не доб'єтеся.

Раніше "Коментарі" писали про те, як сприяти розвитку мозку у дітей



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини