Головна Новини Дозвілля діти Як допомогти дітям поліпшити оцінки у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як допомогти дітям поліпшити оцінки у школі

Ефективні стратегії, які допоможуть підвищити успішність і навички дитини

14 січня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

У більшості випадків виправити ситуацію з навчанням легше, ніж вам може здаватися. Три найбільш поширені та ефективні способи, за допомогою яких батьки можуть допомогти своїм дітям зробити навчання в школі більш продуктивним.  

Як допомогти дітям поліпшити оцінки у школі

Учні в класі. Фото: vseosvita.ua

Навички і організація

У більш ніж 80% учнів, які отримують незадовільні оцінки, відсутня належна і послідовна організація і навички навчання, що і є головним винуватцем. Батьки можуть використовувати багато ресурсів, щоб навчити свою дитину цим важливим навичкам. Послідовність є ключем і, як будь-яка людина, діти схильні до випадкових сплесків "забудькуватості", тому завжди необхідно контролювати дитину і при необхідності виправити, нагадати і направити її в потрібне русло.

Шкільний огляд і щоденне домашнє завдання

Огляд шкільних уроків і домашніх завдань з дитиною кожен день після школи є одним з найбільш ефективних і дієвих методів, щоб допомогти закріпити те, що дитина дізналася і вивчила в той же день. Присядьте з вашою дитиною і поговоріть про шкільні заняття протягом всього лише 15 — 20 хвилин після школи. Дитина може закріпити знання, отримані в класі, адже такий метод гарантує завершення будь-якого домашнього завдання, призначеного в цей день, і забезпечить чітке уявлення пройденого матеріалу, а також допоможе заповнити будь-які навчальні прогалини.

Практика домашніх завдань

У той час як ваша дитина може думати, що розуміє матеріал, який був викладений у школі в цей день, вона також може виявити, що на практиці щось було упущено. Домашнє заняття спільно з дитиною допоможе поліпшити батьківське спілкування і буде тримати вас у курсі всіх шкільних подій. Пам'ятайте, що практика є цементом, який заповнює проміжки та закріплює вивчене і пройдене.

Раніше "Коментарі" розповідали про винаходи школярів, яким позаздрить будь-який стартапер.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.parents.com/
comments

Обговорення


Новини