Таємниця розкрита: Ден Браун розповів про сюжет другої частини "Коду да Вінчі"

У другій частині книги з'явиться фатальна жінка

Відомий американський письменник і журналіст трохи розкрив сюжет продовження свого культового роману - "Код да Вінчі". Про це письменник проговорився в інтерв'ю "Ленте.ру".

Головний герой роману Роберт Ленгдон на своєму життєвому шляху зустріне дуже прекрасну дівчину, яка відразу стане симпатичною. Конкретних імен поки не названо, відомо лише, що вона є фахівцем з криптології.

"Наш професор - дуже добре себе почуває. Він знаходиться в гармонії сам з собою, але без жінки було б нудно. Ця дівчина вже раніше з'являлася в моїх романах, тому можете спробувати вирахувати її. До речі, Ленгдон нікого не шукає, це не любов з першого погляду", - зізнався Ден Браун.

Нагадаємо, перша частина книги вийшла в 2003 році і відразу стала лідером з продажу. На даний момент вона переведена відразу на 44 мови в 90 країнах світу.

Раніше "Коментарі" рекомендували список книг, які найкраще підходить для чоловіків.

Останнім часом популярними стали книги про психологію і мотивації, які здатні налаштувати людини на правильну хвилю і підказати, як досягти своєї мети. Сьогодні ми підхопимо цю тенденцію і розповімо про книги, які допоможуть розвивати критичне мислення.